Iubim ceea ce facem

educație prin aventură


Ne dedicăm timpul, resursele și energia pentru a oferi tinerilor de toate vârstele experiența educației non-formale prin aventură.

Alături de noi, aceștia ies din mediul de confort și, confruntați cu obstacole noi, învață și își dezvoltă abilități noi de rezolvare a problemelor, de adaptare și comunicare. Alături de noi, se pregătesc pentru următorul pas în viață!

Drumeții montane

Inițiem viitorii montaniarzi în tainele potecilor montane și oferim experiențe unice celor care deja au prins virusul.

 

Educație montană

În drumețiile noastre prezentăm teoretic și practic, tehnici de orientare în spațiu folosind elemente naturale cât și cu ajutorul hărții și busolei; provocăm participanții să depășească obstacole teoretice și învățăm despre istoria, geografia sau geologia locurilor vizitate.

Muntele pentru toți


Vrem să oferim copiilor ce provin din medii defavorizate șansa de a se bucura de aerul curat montan și de a desluși misterele unei hărți prin drumeții montane de o zi.

Credem cu tărie că lecțiile pe care le învață pe munte le vor servi ca fundație în viitor.

Drumeții montane

Cu ajutorul vostru, oferim experiența drumețiilor montane copiilor proveniți din medii defavorizate. Prin aceasta oferim clipe de bucurie pe care în alte circumstanțe nu le-ar putea accesa. Le oferim o zi de zâmbete în care să uite de problemele cotidiene plus toate beneficiile fizice ale educației prin aventură.

Cursuri online și offline

Parte a obiectivului nostru este să întregim cunoștințele pe care le primesc de la noi pe poteci de munte, cu o serie de cursuri online sau în sala de clasă. Cursurile abordează teme variate de la bulying la igină, de la cum ne pregătim pentru o drumeție montană la măsuri de prim ajutor.

Umple-ți viața cu aventuri, nu cu lucruri. Trebuie să ai povești de împărtășit, nu obiecte de arătat.