Procesarea datelor cu caracter personal

Ce informații adunăm: NoGravity Educațional folosește un formular prin care utilizatorii ne dau informațiile de contact necesare pentru crearea unui cont, pentru a intra în legătură cu noi sau pentru a se abona la newsletter. Datele solicitate sunt: nume, prenume și adrea de email.

De ce le adunăm: Datele colectate și reținute ne sunt necesare pentru a putea identifica persoanele care ne contactează și pentru a putea răspunde solicitărilor formulate.

Cum le adunăm: Datele sunt colectate exclusiv prin formularul pe care utilizatorul îl completează în pagina de contact.

Cum le folosim:

Folosim adresele de e-mail ca mijloc de comunicare pentru a răspunde întrebărilor sau solicitărilor primite cât și pentru expedierea newsletterelor.

Alte tipuri de comunicări posibile pe e-mail sunt cele legate de schimbarea unor funcționalități pe NoGravity Educaționla sau alte politici, proceduri și notificări de care utilizatorul trebuie să fie informat.

De asemenea, am mai putea folosi adresele de e-mail pentru a comunica detalii despre conținutul editorial al site-ului nogravity-educational.org, despre noi servicii, produse și oferte ale NoGravity Educational pe care credem că utilizatorii le-ar putea găsi folositoare (comunicări promoționale). Utilizatorii pot să dea Unsubscribe în orice moment de la acest tip de comunicare, folosind instrucțiunile de unsubscribe cuprinse în mailurile primite.

Dăm altcuiva datele tale personale? 

Nu.

Cât timp păstrăm informațiile cu caracter personal?

Informațiile primite prin intermediul formularului de contact vor fi stocate în baza noastră de date până la solicitarea utilizatorului de a le șterge sau pentru următorii 10 ani.