Parte integrantă a planului de progres pentru copii NoGravitynivelul Luppropunem un joc copiilor care își doresc să progreseze alături de noi.

Jocul se numește: Planul meu pentru o excursie de o zi.

Participanți: copii cu vârste cuprinse între 9 și 14 ani. Se lucrează în echipe de câte 2, ideal pe grup de vârste 9-11 ani, respectiv 12-14 ani.

Descrierea jocului:

Echipa NoGravity vrea să exploreze locuri noi și să învețe micii Exploratori despre munți și peșteri, vulcani și câmpii, despre plante și fenomene meteorologice și câte și mai câte! … Dar vai! Membrii NoGravity nu au curajul să meargă singuri și să documenteze trasee noi, așa că au nevoie de mici Exploratori să îi ajute să își planifice următoarea aventură.

Și pentru că în echipă totdeauna lucrurile sunt mai ușoare și mai frumoase, planul de excursie trebuie să fie gândit pentru 7 copii. Ce ziceți, ne ajutați?

Iată ce aveți de făcut:

  1. Unde mergem? Fiecare echipă alege locul unde se va desfășura excursia, ținând, cont că excursia poate dura maxim 1 zi (plecăm dimineața devreme și ne întoarcem seara);
  2. Ce vom învăța în această excursie? După ce alegeți destinația, veți descrie obiectivele educaționale;
  3. Când plecăm în excursie? Trebuie să decideți când ar fi momentul optim să organizați excursia.
  4. Cu ce ajungem la destinație? Alegeți-vă mijloacele de transport.
  5. Ce facem dacă ceva merge prost? Creați un plan de rezervă în cazul în care mijloacele de transport se defectează, este vreme proastă, participanții întârzie sau nu mai ajung la întâlnire, apar accidentări, etc);
  6. Cum informăm participanții asupra planului nostru? Trebuie să vă asigurați că o dată planul excursiei făcut, el va fi comunicat eficient tuturor participanților și că aceștia l-au înțeles și sunt de acord cu el.
  7. De cine avem nevoie ca să reușim? După ce se stabilesc cele de mai sus, echipa trebuie să identificați oamenii care vor ajuta echipa să realizeze proiectul (de exemplu: ghizi, șofer, persoană care acordă prim ajutor, bucătar, etc). Țineți minte! Dacă angajați personal suplimentar, trebuie să îi plătiți ?
  8. Cât ne costă tot proiectul? După ce ați finalizat toate etapele de mai sus, veți întocmi bugetul excursiei. La acest pas trebuie să adunați toate costurile descoperite mai sus, iar suma totală se împarte la numărul de participanți.

Limitările proiectului sunt:

  • Durata (1 zi);
  • Plecare și sosirea în / din excursie sunt din / în București;
  • Bugetul proiectului – maxim 300 lei/persoană în care includeți transportul, masa și serviciile externe de ghidaj.
  • Echipele se vor înscrie în concurs prin transmiterea unui email la contact@nogravity.ro până la 15 februarie 2021.
  • Proiectele vor fi trimise către aceiași adresă de mail (contact@nogravity.ro) până la 15 martie 2021.

Modelul de proiect, pe care va fi ordonată informația pe capitole, poate fi descărcat în format .docx aici.

Vom oferi suport și resurse utile la redactarea acestui proiect NUMAI prin intermediul Forumului NoGravityhttp://forum.nogravity.ro

Premiul va fi implementarea proiectului câștigător și participarea gratuită la el a echipei care l-a documentat.

Privacy Preference Center