În această primăvară redeschidem înscrierile pentru Veverițeprimul nivel din planul de progres NoGravity – un proiect ambițios de transformare a copiilor și tinerilor în exploratori pricepuți și responsabili primul nivel de cunoștințe.

În cadrul acestui nivel, exploratorii montani vor învăța să își pregătească singuri rucsacul, vor înțelege ce înseamnă marcajele turistice, care sunt punctele cardinale și cum le recunoaștem pe hartă și vor începe să dobândească o autonomie față de părinți.

„Orele de studiu” se vor desfășura în Munții Baiului, Piatra Craiului și Făgăraș, unde vom ajunge fie cu trenul fie cu Microbuzul Aventurii și vor fi însoțite de 4 module teoretice săptămânale.

Agenda modului este:
– Sâmbătă, 26 martie, Gara Sinaia – Poiana Stânii Regale – Peleș – Gara Sinaia;
– Sâmbăta, 2 aprilie, Gura Diham – Poiana Izvoarelor – Cabana Diham – Gura Diham;
– Sâmbătă, 9 aprilie, Azuga – Cabana Gârbova – Clăbucet Sosire – Predeal;
– Sâmbătă 16 aprilie, Fântâna lui Botorog – Poiana Zănoaga – Cabana Curmătura – Prăpăstiile Zărneștilor – Fântâna lui Botorog;
– 4 module teoretice săptămânale.

Tariful de participare la acest modul este de 1000 lei / participant și include:

  • Serviciile de ghidaj pentru cele 4 excursii de mai sus;
  • Transportul cu trenul / microbuzul NoGravity;
  • Sesiuni teoretice pe Google Meet;
  • Materiale didactice și cadouri pentru participanți.

MENȚIUNI IMPORTANTE!
Acest produs este dezvoltat ca un modul complet format din 4 experiențe montane, în care fiecare drumeție și fiecare lecție teoretică reprezintă fundația pentru excursia următoare și nu poate fi tratat ca o sumă de drumeții individuale.

Așadar:

  • În cazul în care un copil nu poate participa la una din excursiile organizate în modul, va putea să continue participarea la cursurile teoretice și să ni se alăture în celelalte 3 drumeții.
  • În cazul în care un copil nu poate participa la 2 sau mai multe drumeții, se va putea să se înscrie la următorul modul de Veverițe.