De Sfântul Valentin i-am lasăt pe părinți să îți (re)amintească viața de cuplu, iar noi, cu cei mici, am pornit în aventură, învățând să ne cățărăm la sala de escaladă Carpatic, astâmpărându-ne foamea cu pizza delicioasă și învâțând despre monarhia României la Muzeul Palatului Cotroceni. A da, uitasem, între obiectivele educaționale, fie am mers pe jos, fie am învățat să ne orientăm în metrou.

DESFĂȘURAREA ACȚIUNII sau, mai bine zis, o (altă) zi obișnuită la NoGravity Educational!
La 10:40 ne-am întâlnit la stația de metrou Petrache Poenaru, de unde nerăbdători am pornit spre sala de escaladă Carpatic, aflată la 5 minute de mers pe jos.

Ajunși în sală, ne-am schimbat degrabă în vestiar, după care ne-am încălzit temeinic, învățând să ne rotim tot felul de lucruri cum ar fi capul, umerii, brațele, coatele, bazinul, ba chiar și genunchii, după care am învățat să facem fandări corect, ținând tălpile pe sol.

Pe panoul mic am continuat încălzirea specifică combinată cu primele lecții de ascensiune și traversare în lateral.

După toate acestea ce să mai, ne-am dezlănțuit pe verticală, încercând să ajungem cât mai sus.

După 1,5 ore de mușchi încordați și învingerea temei de înățime, ne-am descălzit, ne-am îmbrăcat și am pornit spre o binemeritată pizza în apropiere. Și da, am mers cu metroul, care părea cel mai mare tren pe care l-am văzut vreodată.

Cu burta plină, am pornit pe jos pe lângă Grădina Botanică, spre Muzeul Palatului Cotroceni, unde eram așteptați de un personal extrem de prietenos și dornic să ne învețe despre domnitorii, regii și reginele care au condus tara noastră și au construit România așa cum o știm astăzi.

Ne-a plăcut foarte mult și, culmea, am fost atenți toată vizita!

Seara, juniorii au ajuns acasă mai puternici și mai deștepți, dar și mai obosiți, lucru ce a permis o extensie nesperată a Sfântului Valentin pentru cei mari. Vă așteptăm cu drag data viitoare în noi aventuri active și educative pentru cei mici, dar și momente de relaxare pentru cei mari 🙂